top of page

Var i Din sanning och lev Din dröm

- Annia Löwentun 1998

Namnlös design (2).png
  • Facebook
  • Instagram

Jag är Annia

Mitt kall i livet är att hjälpa andra människor att växa i sin egen personliga och andliga utveckling. Jag känner en stor kärlek och vördnad i äran att få följa och guida människor på deras inre resor till förändring. Jag erbjuder sedan 27 år behandlingar, meditationer,  kurser och certifierade utbildningar. Både inom Shamanismen och mitt eget ASK-koncept. ​ Under de senaste 27 åren har jag arbetat med andlig utveckling inom flera olika traditioner och läror. Idag arbetar jag främst inom Nordamerika – och Sydamerikas shamanism, men även vår egen nordiska Shamanism genom Seidr-kunskapen. ​ Mitt stora intresse för örter och deras läkande kraft har alltid funnits med och vävs numera naturligt in i mina behandlingar och utbildningar. Genom örter använder jag även Bach blomsteressenser i behandlingar vid behov. Ett annat stort intresse och något jag även arbetar med idag är Ayurveda som är en indisk läkekonst och livsfilosofi.  ​ Jag har under åren även arbetat en hel del inom Reiki och Karuna som är en form av healing. Jag har hållit i örtkurser, arbetat med husrensning för att hjälpa vilsna själar att komma hem. Jag har även väglett och hjälpt många människor med att få kontakt med sin sina guider, änglar och anhöriga från andra sidan både i grupper och i enskilda samtal. Jag har också hjälpt djur genom djurkommunikation. Ett brinnande intresse för Feng Shui har alltid funnits och finns även idag nära mig.

Under åren har jag bland annat skapat och utvecklat ASKens metoder och RISE UP-meditationer.
IMG_20230925_150044_Bokeh.jpg
IMG_20230925_145652.jpg

ASKEN

Under de första åren kanaliserades mycket information från andevärlden som till slut växt fram och formats till en helt ny teknik och behandlingsmetod vid namn ASK.
2002 startades den första utbildningen, och idag kan du finna ASK-behandlingsterapeuter utspridda över hela landet. Vissa av dessa marknadsför sig på denna hemsida. Det finns även många som blivit hjälpta av att studera ASK-ens grundutbildning som stödjer den andliga och personliga utvecklingen till nya äventyr i livet.

ASK står för Ande, Själ & Kropp, en metod

du kan läsa om nedan.

I takt med min egen andliga utveckling tillkommer hela tiden nya utbildningar, kurser och meditationer. Alla meditationer är i jämförelse med en behandling.

®RISE UP

Under mina 25 år som coach och andlig ledare har jag utvecklat ®Rise Up uppstignings-meditationer. Dessa unika meditationer hjälper oss att förbereda oss personligt och andligt för det stora skiftet till den nya jorden som är på gång.

 

Vi behöver uppdatera våra fysiska kroppar för att följa med i uppstigningsprocessen, både med förberedelser och för det som kommer att ske.

Detta är en meditation för dig som har en längtan till ett andligt uppvaknande och vill komma närmare ditt hjärta och din inre essens. Här blir Du tilldelad energier för framtiden som gynnar din andliga och personliga utveckling. Varje deltagare får de nycklar som dess själ längtar efter och behöver för att kunna öppna upp för högre ljusportaler.

Denna uppstignings-meditation är även den röda tråden i ASK-utbildningen för att du ska kunna förhöja din frekvens, hitta din sanning och ditt livs syfte.

IMG_20230925_151435_Bokeh.jpg
IMG_20230925_152714_Bokeh.jpg

MIN HISTORIK

2-årig Astrologiutbildning för Ole Saxe och Roger Algehov i Siljansnäs

 

Kurs i trumtillverkning från Nordamerikas Black Feet

 

Master i Reiki och Karuna

 

Utbildning inom nordamerikanska shamanismen hos Jonathan Horwitz

 

Utbildning hos Anette Høst inom nordiska shamanismen – Seidr.

 

Grundare till ASK- konceptet - kurser, utbildningar och behandlingar

 

Utbildning - Munay Ki riter från Peru, de 9 koderna, Stockholm

 

Utbildning - Medicinhjulet energimedicinska behandlingar - The Four Winds

 

Utbildning - Medicinhjulet avancerade energimedicinska behandlingar -

Alberto Villoldo, The Four Winds- den sydamerikanska shamanismen - Stockholm

 

Vandrat El Camino i Spanien, 90 mil under 6 veckor

 

Utbildning Kausay Muju, riter från Peru

 

Utbildning i Kriyayoga – Swami Shankarananda guru - Ashram, Indien 3 månader.

 

Kurs i Plejaderna, våra förfäder. Lära från Don Claudio och Don Dante

 

Personligt möte med Paqos Don Claudio från Peru. Blev tilldelad orden Medicinkvinna och Shaman

 

Utbildning till Hälsorådgivare inom Auyrveda, – Auyrvedaskolan i Varberg

 

Peru. Vandring Inkaleden. Initieringar från Don Francesco och Dona Maria

 

Kerala, Indien, Studier inom Ayurveda

 

Kurs från Q´ero/Inca-folket i Peru – Elizabeth Jenkins

 

Startat och drivit kursgård för kurser, utbildningar och behandlingar inom andlig utveckling

 

Fortsatt vidareutbildning inom Inca traditionen

Har du frågor eller funderingar?

Tveka inte att höra av dig.

bottom of page