top of page

ASK Påbyggnadsutbildning
Kursstart 2024-10-17

Vår påbyggnadsutbildning är en fortsättning på

ASK yrkesutbildning. En 1- årig utbildning inom ASK-ens koncept Online

PÅBYGGNADSUTBILDNING

Påbyggnadsutbildningen innehåller 5 st delkurser och pågår under ca 1 år:


Kurs 1: Trumhealing del 1
Kurs 2: Avancerad Trumhealing del 2
Kurs 3: Färghealing
Kurs 4: 3-stegs behandlingsmetoden

 

NYHET  - Nu ingår ytterligare en kurs i vår påbyggnadsutbildning!

Kurs 5:  Specialutbildning - Eliminering av gifter och toxiner


Specialutbildningen är en kurs på 2 dagar.
En helt ny utbildning med tillgång till en särskilt potent utrensning och eliminering av sådant som belastar kroppen. Denna behandlingsteknik är efterfrågad från klienter.

Förkunskaper till Påbyggnadsutbildningen:
Du ska ha fullgjort ASK Yrkesutbildning via kurscenter ANNIAS ASK. Du har företag och din titel är ®ASK Behandlingsterapeut.

Namnlös design (15)_edited.png
VÅRA UTBILDNINGAR
Påbyggnadsutbildningens delkurser
 • Är jag redo att gå denna spännande kurs?
  Känner du en kallelse och har en dragning till kursen så är du redo att påbörja den. Är du ändå osäker så finns ett kostnadsfritt -"är du redo"-samtal där vi diskuterar och där kommer vi fram till vilket beslut som är bäst för dig. Det kostnadsfria "är du redo"-samtalet hittar du längst ner på sidan. Du behöver inte ha någon erfarenhet alls, men du ska vara fri från psykofarmaka, men som även kan diskuteras under vårt -"är du redo"- samtal. Du börjar eller fortsätter din andliga utveckling där du är just nu. Jag följer dig och varje deltagare i den takt som behövs.
 • Kan jag arbeta med ASK-healing när jag är färdig?
  Du kan arbeta med ASK-healing behandlingar till dig själv och till din familj eller nära vän som ett husbehov. Vill du sen använda dessa behandlingar i ett yrke så behöver du komplettera med en yrkesutbildning som då innefattar fler tekniker och då arbetar du och ger ASK-behandling som terapeut, har företag och du kommer att ingå i ett större koncept.
 • Hur mycket tid behöver jag avsätta för att genomföra kursen?
  Du behöver avsätta ca 2 dagar i veckan beroende på vilken möjlighet du har. Du kan styra det lite själv i och med att du arbetar i din egen takt i kursportalen fram tills vi har våra träffar via zoom tillsammans. Upplägget via zoom med mig och gruppen bestämmer vi tillsammans med både dag och tid och är mellan 1 till 3 timmar per träff. Du behöver inte ta någon semesterdag för att få webbkursen att fungera för dig.
 • Vad händer om jag vill avsluta kursen i förtid?
  Behöver du avsluta av personliga skäl så fortsätter du tillsammans med nästa kursomgång utan kostnad. Du får då möjligheten en gång och i direkt anslutning när nästa kurs börjar. Dock fortsätter betalningen enligt överenskommelse om den ej är slutförd. Vill du avsluta för att du känner att kursen inte passar dig ska uppsägning vara gjord direkt efter vårt andra online möte, alltså innan du fått tillgång till kursportalen. Din anmälningsavgift är bindande och återbetalas ej. Läs längre ner angående ångerrätt.
 • Kan jag bjuda in en kompis till kursen?
  Ja, bjud gärna in en kompis men det här är en kurs som då räknas som att ni är 2 st deltagare där ni får ett varsitt inloggningskoncept och som är personliga. Du delar alltså inte din kursportal med någon annan som inte har egen inloggning.
 • Kan jag dela upp betalningen?
  Ja det kan du göra! Det finns förmånliga betalningsplaner. Du ska först betala din anmälningsavgift och månaden efter påbörjar du dina månadsinbetalningar. Din betalningsplan kan vi diskutera under ett "Är du redo-samtal".
 • Hur länge har jag tillgång till materialet i kursen?
  Från det att du fått dina inloggningsuppgifter så har Du tillgång till kursportalens lektioner så länge kursen pågår. Efter avslut med ceremoni och kursintyg stängs din kursportal. Efter godkänt kursintyg får Du även ett kompendium med tillhörande information från din kurs.
 • Hur länge har jag tillgång till materialet i kursen?
  Från det att du fått dina inloggningsuppgifter så har Du tillgång till kursportalens lektioner så länge kursen pågår. Efter avslut med ceremoni och kursintyg stängs din kursportal. Efter godkänt kursintyg får Du även ett kompendium med tillhörande information från din kurs.
 • Vad gäller vid ångerrätt?
  Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal (2005:59) har du som privatperson 14 dagars ångerrätt. Om du vill åberopa din ångerrätt ska du meddela detta till Kurscenter Annias Ask inom ångerfristen. Du kan också använda dig av Konsumentverkets ångerblankett som du hittar på Konsumentverkets hemsida. Ångerfristen räknas från dagen efter att du signerat Avtalet, (köpt kursen). Om du avbokar din plats inom ångerfristen behöver du inte betala något. Om du däremot påbörjar kursen under ångerfristen accepterar du att ångerrätten är förbrukad och du har inte längre rätt att avboka din plats kostnadsfritt. För företagskunder gäller inte någon ångerrätt.

Utbildningens datum 2024

2024
Kursdel 1: 19- 20 oktober - online

2025
Kursdel 2: 18-19 januari - online
Kursdel 3: 5 -6 april - 
online
Kursdel 4: 14-15 juni 
online
Kursdel 5: 13 – 14 september online


26 oktober - Certifieringsdag på plats i Falkenberg
kl 9.00-16.00

Tid för kursdagar:
9.00 – ca 16.00

Du har fortsatt reducerat pris på alla ®Rise Up Meditationer som även gäller efter slutförd utbildning.

Plats: Online i realtid

Nästa utbildningsstart 2026!

Namnlös design-2.png

Ansökan till påbyggnadsutbildningen. Vill du veta om du är redo?
Vi erbjuder ett kostnadsfritt 20 minuters “är du redo”-samtal.

Namnlös design (15).png

För mer information om utbildningens delar och innehåll kontakta oss gärna!

Praktisk information

Pris  för hela påbyggnadsutbildningen är 28 000 kr. I detta pris ingår alla 5 delkurser och även en anmälningsavgift på 3 800 kr . Anmälningsavgiften betalar du i samband med din anmälan.


Plats: Online i realtid

Din anmälan är bindande. För dig som gått delkurser från tidigare koncept och har kursdelar kvar som du vill slutföra, kontakta Annia.

IMG_20230925_151344_Bokeh.jpg

DIN UTBILDNINGSLEDARE & MASTER

Det är mig du kommer att få träffa under

din ASK Påbyggnadsutbildning.

I över 25 år har jag arbetat och hjälpt andra människor med personlig och andlig utveckling. Det är otroligt fascinerande att efter varje möte med människor se hur stor deras förändring har blivit på så kort tid. Jag känner en stor ödmjukhet och tacksamhet att få vara med och se hur kursdeltagares inre styrka lyfts fram och känslan av lätthet, tillit och mod börjar växa sig fram hos var och en. I love it!!

Hoppas att just du känner Dig kallad att göra denna resa i ditt inre och att utvecklas till den sanna själ du är i den nya tiden som står för dörren just nu för oss alla!

 

Ser med ödmjukhet och tacksamhet fram mot att få möta just Dig!


Annia

bottom of page