top of page

Känner du att du är på villospår, hittar inte rätt och undrar, vem är Jag?

Denna kurs hjälper dig att manifestera din vision och dröm,

din längtan i livet och kopplar dig till din sanning,

Kursen hålls under 4 dagar på plats i Nerja, Spanien, under den Spirituella resan: "Inca Wisdom Retreat".

PLEJADERNA

Enligt Inca-traditionen är vår fysiska kropp kopplad till våra stjärnsystrar Plejaderna.
Lär dig att manifestera din vision, dina mål och dina drömmar i livet!

 
Skärmavbild 2023-11-08 kl. 16.15.52.png

Riterna som skapar balans i ditt liv i stället för kaos och förvirring! En mycket kraftfull kurs där du får ta emot 3 olika ritersom bygger på varandra, riter som kommer från stjärnkonstellationen Plejaderna.

Kursen stärker dig till att behålla din egen energi, där du inte tar in andras energier. Tung energi absorberas bort omedelbart. Du får även lära känna alla de 9 st stjärnsystrarna inkl fadern och modern, genom healing och meditation.

Enligt Quero paqos är vi alla kopplade till Plejaderna som enligt de är våra förfäder och som även kallas för våra stjärnsystrar. Quero paqos är shamanerna i Peru som kommer från den andinska traditionen, Inca.

Jag har fått den unika möjligheten att träffa Quero paqos under deras första Sverige besök 2012. Här fick jag min utbildning i dessa riter och min stora vision är att få dela detta till fler.

Rit nr. 1

Alcyone, The star of reading, hjälper dig att manifestera din vision o dröm, din längtan i livet. Kopplar dig till din sanning. Känner du att du är på villospår, hittar inte rätt och undrar, vem är jag. Den kopplar dig med regnbågen och det kollektiva. Du kopplas till den klaraste o renaste medvetenheten där ditt kronchakra öppnas upp.

Rit nr. 2

Maya-stjärnan. Innan denna rit lär du dig en teknik att bli fri, där du blir kopplad med dem 7 pelarna i underjorden. Den handlar om dåtid, nutid, syftet o beskydd. Maya-riten gör en stor förändring i dig själv. Den hjälper dig att koppla dig åter tillbaka till ljuset o din DNA spiral. Kopplar dig till guld & silver disketten i dig.

Rit nr. 3

Astrope, The starter, The puscher. Denna rit är slutet av ormen på regnbågsvägen som belyser vår väg vi ska vandra och blir kontakten med våra förfäder. Kontaktar dig åter tillbaka till livet. Riterna går hand i hand och skapar balans istället för kaos och förvirring.

För mer information om nästa resa Inca Wisdom Retreat

-”Nu har jag skrivit färdigt min bok och som även har publicerats, som jag så länge har väntat på.”
- Lea
”Min livssituation förändrades totalt efter kursen. Jag har nu flyttat och hittat kärleken.”
-Malin
"Efter kursen upplevde jag att allt manifesterar sig mycket snabbare och att livet känns mycket lättare och roligare. Jag har lättare att tänka positivt och jag har mycket enklare att nå heligheten inom mig."
bottom of page