top of page


KVÄLLSMEDITATIONER
Online i realtid

1 gång per månad erbjuder vi kvällsmeditation online i realtid, Dessa meditationer varierar från gång till gång. Vilken meditationstyp som är aktuell presenteras inför varje nytt datumsläpp. 

 

I dessa meditationer är den röda tråden att återställa ditt system där du kan ta emot frekvenser som öppnar ditt inre och balanserar ditt hjärtchakra. Dessa baseras på energier från Plejaderna, Sirius, Atlantis, Lemurien eller olika mästare som har meddelande till dig. Meditationerna kan även handla om kontrakt, portalöppningar, koder, ljus-portaler med universella tempel och vägen till att hitta din inre portal, kärlekens ljus.

PÅ GÅNG JUST NU!

PORTALÖPPNING TILL ATLANTIS

Torsdag 8 augusti 2024

Trance-kanaliserad meditation - "Tre åttor" som samverkar för en högre frekvens. Dag nummer 8, månad nummer 8, år nummer 8!

Vill du väcka ditt kristall-frö! Är du ett kristallbarn?
Dessa resor tar dig till Atlantis, till tempel med högvibrerande frekvenser. Genom dina cellminnen kommer Du att minnas att vibrera på en högre ton, så att ditt frö av kristall lyser genom ditt hjärta!

Varför resa till Atlantis?
Vi behöver hämta hem harmonin med tillhörande vibration för att mer klara den vardag som ditt liv kanske kräver just nu. 

Vi reser till templen AHNIMHA & AHVISA. Tempel du reser till under natten för att hämta hem delar av dig själv, healing och mycket mer.

Meditationen hjälper dig att hålla din vibration på jorden, din själsvibration kommer att anpassas till den hastighet av frekvens som du vibrerar i. Ditt ursprung installeras och sammankopplas med dina cellminnen och DNA, som tillför ny energi i din kropp. Det nya kodsystemet installeras till ursprunget som i sin tur ställer in organens membran tillsammans med kroppen och energisystemets energikropp.

bottom of page