top of page
IMG_20230925_151344_Bokeh.jpg

KURS I TRUMTILLVERKNING

Trumtillverkningskurs och invigningsdag med din trumma
som sker under 3 hela dagar med fysiska träffar

Trumspel-scaled.jpeg

Att bygga sin egen shaman/medicin-trumma är en väldigt kraftfull och en fantastisk fin upplevelse. Under tillverkningen skapar Du och din trumma tillsammans en mycket djup och stark kommunikation. Trumman är mycket personlig och det är trumskinnet o ramen som väljer dig.

 

Ramarna är runda och består av vide och mullbär och är mycket gedigna hantverk utan skruvar, vilket gör din trumma lätthanterlig. Storleken på trumramen är ca 40 cm i diameter och är den mest vanligaste. Beroende på var vi får tag på skinn så är skinntypen vanligast av kalv, get eller ren.

Tillsammans med den fina lätthanterliga ramen blir det en mycket djup ton med en behaglig och fin resonans i din trumma. Det är ett fint hantverk att skapa sin egen trumma, du tillverkar även din  trumpinne. Det gör vi med största respekt för djuret som har offrat sig för oss. I kursen visar vi detta med hjälp av ceremonier o ritualer både innan o under tillverkningen.

Vi värnar om djuren och ser alltid till att beställa från rätt källor, därför kan tidsperioden mellan våra trumtillverkningskurser variera. Vi vill att det ska vara rätt!

Många deltagare uttalar sig med att det är så lätt att meditera tillsammans med trumman, finns inga mellansteg, utan man kommer i meditation direkt.

I samband med trumtillverkningskursen finns handgjorda, runda trumväskor till försäljning. Trumväskorna är fodrade och håller en mycket bra kvalitet och som passar till den trumman du tillverkar hos oss.

Annias lära att tillverka trummor började för 25 år sedan och kommer från Black Feet indianerna.

Vi arbetar utomhus i och hos moder natur


När trumman har tillverkats under de 2 första dagarna fortsätter vi med en truminvigning  som sker den sista heldagen. Du inviger din trumma genom olika ceremonier, vi bjuder in alla naturkrafter o gör olika ritualer för att göra vår invigning fullständig.
Du lär dig hur du kan använda din trumma för dig själv. Du lär dig om beskydd o hur du gör egna ”resor” tillsammans med din trumma.
Denna dag är mycket omtyckt. Du kommer i kontakt med kraftdjur och guider som blir dina hjälpare under dina kommande trumresor hemma.
Har du redan en trumma som du använder och vill lära dig mer om andliga kontakter och att “resa” med trumman, kan denna dag vara något för dig där du även kommer att utveckla dina förmågor.
Då kan du deltaga enbart denna sista dag!

 

Av erfarenhet med mina trummors invigningsceremonier så vet och känner trumman själv hur den ska nyttjas. Det är så underbart att få arbeta tillsammans med trumman efter invigningen. En kontakt som är så stark.

 

TRUMINVIGNING

Har du inte tillverkat din trumma hos oss? Du kan anmäla dig för en truminvigningsdag och få din trumma invigd även om du inte har tillverkat din trumma hos oss. Kursen avslutas med en eldceremoni!
Kraftfulla dagar i magins tecken!

IMG_20230925_152714_Bokeh.jpg

Annias ord

Trumman talar till mig….
Om jag inte haft möjlighet att trumma under en period är det många gånger som min trumma har ”talat” till mig på ett sätt att bli använd. Då blir jag påmind om att ta kontakt igen.

Jag minns min första trumma jag tillverkade, det var som att en tillökning i familjen hade skett. Det var magiskt! Min första natt med trumman hängandes ovanför sängen, fick jag många starka budskap via drömmar från andevärlden. Det var en mycket speciell natt som jag minns mycket tydligt än idag. Denna upplevelse vill jag så gärna dela med mig av till dig från mig, så att du också får liknande förnimmelser och starka känslor.
Att trumma är magi och det händer alltid mirakler!

Trumtillverkningsdatum 2024


23-25 augusti
Tid: Fredag och söndag 9-ca 16, lördag 9-ca 13
Pris för 3 dagar: 5 300 kr inkl lunch och fika. Lunch ingår ej dag 2.
Allt material ingår i priset!


Pris för enbart truminvigningsdag 25 aug: 2 100 kr inkl lunch och fika
Plats: Strax utanför Falkenberg, Ullared. En helt underbar plats i det gröna! Finns övernattning på plats 300 kr/natt.


Begränsat antal deltagare. Vi tar emot 8 platser!
 

Vi samarbetar med Klarna som erbjuder flera olika betalnings-alternativ som du kan välja när du går vidare med ditt köp.
Se allmänna villkor här!

Du kan även beställa en färdigtillverkad trumma som tillverkas av Annia. Den tillverkas på samma sätt som under en kurs.
Beställning tas enbart emot vid ett telefonsamtal för att veta viss information som krävs inför tillverkningen!


Välkommen att boka din kurs eller att beställa din trumma!

Boka nedan till trumtillverkningen som inkluderar truminvigningsdagen eller boka enbart till truminvigning om du har en trumma

bottom of page