top of page

ORION

VÅRA MEDITATIONER

Dessa meditationer är fördelade genom Ursprung, begynnelse, själsgrupper och tvillingsjälar.

"Begynnelsens stjärna"

ORION är inte det Orion vi ser i vårt universum. Orion ”Begynnelsens stjärna” är en gammal ursprungskälla och är en stjärna från begynnelsen.

 

Denna stjärna är en “källa” som finns i en annan dimension på en annan nivå och frekvens än var moder jord befinner sig. Syftet med dessa meditationer är att Du ska komma närmare Din sanning och ditt ursprung.

orion.png

DITT SANNA JAG 

SJÄLSGRUPPER

TVILLINGSJÄLAR

Med dessa Orion-meditationer kommer du i kontakt med ditt “sanna jag” genom olika förhöjningar genom din själs vibration. Mycket arbete med såväl själens som andens energi. Olika cellminnen blir aktiverade för att du ska hitta ditt ursprung från begynnelsen.
Själsgrupper är en samling själar med 12 st i vardera grupp, detta är även en viktig förening som finns i ORIONS meditationer. När Du är redo görs olika sammankopplingar till din/dina själsgrupper som är viktig inför din uppstigning. Orion-meditationerna hjälper dig att hitta ditt ursprung/begynnelse.Kontakt med din Tvillingsjäl som väntar och finns på den nivå vi är på väg till i vår uppstignings-process, är en mycket viktig aktivering. Genom “min sanning” finns vår tvillingsjäl i en annan dimension samtidigt som tvillingsjälen finns i denna värld och som inväntar för en återförening genom vår uppstigning för att sen förenas och bli “hela” som existens i den dimension vi väntas komma till. Detta är en förberedelse för att vi ska kunna träffas även fysiskt i detta liv. När du är redo är även detta en viktig aktivering som du tillförs och kommer i kontakt med under ORIONS meditationer. Delar av Orions energier kan även förekomma i Rise Up meditationer och Diamant & Kristallina meditationer.
bottom of page