top of page
Fjader-och-hand_MG_1832-500.jpeg

Medicinhjulets behandlingstekniker

Medicinhjulets behandlingstekniker är en fördjupning och fortsättning från MEDICINHJULET - SHAMANKVINNANS VÄG.

Den är för dig som vill fortsätta utvecklas och dessutom lära dig Shamansk energimedicin för att hjälpa andra. 

Nästa start 2025!
Se datum längre ner!

Tawa_chakana.svg.png

MEDICINHJULETS BEHANDLINGSTEKNIKER

Tawa_chakana.svg.png

När du har gjort din resa genom medicinhjulets utbildning kan du gå vidare med att hjälpa andra med behandlingar genom shamansk healing- och energimedicin. Här lär du dig de anrika metoderna från Inca-traditionens Anderna och Amazonas.


Utbildningen är upplagd på 1 1/2 år där vi fördjupar oss i de 4 riktningarna. Vid 4 st tillfällen under 4 dagar, fördjupar vi oss och bygger vidare med läran om de gamla metoderna som helar och läker hela människan. De äldre shamanerna från den Andinska traditionen i Peru började inte bara att upptäcka hur man ska läka kroppen och undvika sjukdom, de började även att studera och upptäcka hur man ska läka döden.

 

Varje klass bygger successivt vidare på Incas shamanska helande processers lära. Det ingår träningar och övningar i alla kursdelar så att du med säkerhet kan arbeta med att hjälpa andra människor. Ditt förhållningssätt i en behandling med samtal är en viktig lära genom alla delkurser, som också de byggs på varandra för att din behandling ska bli så professionell som möjligt.

 • Är jag redo att gå denna spännande kurs?
  Känner du en kallelse och har en dragning till kursen så är du redo att påbörja den. Är du ändå osäker så finns ett kostnadsfritt -"är du redo"-samtal där vi diskuterar och där kommer vi fram till vilket beslut som är bäst för dig. Det kostnadsfria "är du redo"-samtalet hittar du längst ner på sidan. Du behöver inte ha någon erfarenhet alls, men du ska vara fri från psykofarmaka, men som även kan diskuteras under vårt -"är du redo"- samtal. Du börjar eller fortsätter din andliga utveckling där du är just nu. Jag följer dig och varje deltagare i den takt som behövs.
 • Kan jag arbeta med ASK-healing när jag är färdig?
  Du kan arbeta med ASK-healing behandlingar till dig själv och till din familj eller nära vän som ett husbehov. Vill du sen använda dessa behandlingar i ett yrke så behöver du komplettera med en yrkesutbildning som då innefattar fler tekniker och då arbetar du och ger ASK-behandling som terapeut, har företag och du kommer att ingå i ett större koncept.
 • Hur mycket tid behöver jag avsätta för att genomföra kursen?
  Du behöver avsätta ca 2 dagar i veckan beroende på vilken möjlighet du har. Du kan styra det lite själv i och med att du arbetar i din egen takt i kursportalen fram tills vi har våra träffar via zoom tillsammans. Upplägget via zoom med mig och gruppen bestämmer vi tillsammans med både dag och tid och är mellan 1 till 3 timmar per träff. Du behöver inte ta någon semesterdag för att få webbkursen att fungera för dig.
 • Vad händer om jag vill avsluta kursen i förtid?
  Behöver du avsluta av personliga skäl så fortsätter du tillsammans med nästa kursomgång utan kostnad. Du får då möjligheten en gång och i direkt anslutning när nästa kurs börjar. Dock fortsätter betalningen enligt överenskommelse om den ej är slutförd. Vill du avsluta för att du känner att kursen inte passar dig ska uppsägning vara gjord direkt efter vårt andra online möte, alltså innan du fått tillgång till kursportalen. Din anmälningsavgift är bindande och återbetalas ej. Läs längre ner angående ångerrätt.
 • Kan jag bjuda in en kompis till kursen?
  Ja, bjud gärna in en kompis men det här är en kurs som då räknas som att ni är 2 st deltagare där ni får ett varsitt inloggningskoncept och som är personliga. Du delar alltså inte din kursportal med någon annan som inte har egen inloggning.
 • Kan jag dela upp betalningen?
  Ja det kan du göra! Det finns förmånliga betalningsplaner. Du ska först betala din anmälningsavgift och månaden efter påbörjar du dina månadsinbetalningar. Din betalningsplan kan vi diskutera under ett "Är du redo-samtal".
 • Hur länge har jag tillgång till materialet i kursen?
  Från det att du fått dina inloggningsuppgifter så har Du tillgång till kursportalens lektioner så länge kursen pågår. Efter avslut med ceremoni och kursintyg stängs din kursportal. Efter godkänt kursintyg får Du även ett kompendium med tillhörande information från din kurs.
 • Hur länge har jag tillgång till materialet i kursen?
  Från det att du fått dina inloggningsuppgifter så har Du tillgång till kursportalens lektioner så länge kursen pågår. Efter avslut med ceremoni och kursintyg stängs din kursportal. Efter godkänt kursintyg får Du även ett kompendium med tillhörande information från din kurs.
 • Vad gäller vid ångerrätt?
  Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal (2005:59) har du som privatperson 14 dagars ångerrätt. Om du vill åberopa din ångerrätt ska du meddela detta till Kurscenter Annias Ask inom ångerfristen. Du kan också använda dig av Konsumentverkets ångerblankett som du hittar på Konsumentverkets hemsida. Ångerfristen räknas från dagen efter att du signerat Avtalet, (köpt kursen). Om du avbokar din plats inom ångerfristen behöver du inte betala något. Om du däremot påbörjar kursen under ångerfristen accepterar du att ångerrätten är förbrukad och du har inte längre rätt att avboka din plats kostnadsfritt. För företagskunder gäller inte någon ångerrätt.

Boka ett kostnadsfritt ”Är du redo”-samtal! 

Där har du möjlighet att ställa frågor och känna om detta är rätt väg för dig

IMG_20230925_153329_Bokeh.jpg

Din ansökan och din investering

Din investering: 31 800 kr inkl bindande anmälningsavgift 3800 kr.
Du betalar först en anmälningsavgift 3 800 kr. Vi samarbetar med KLARNA. Din anmälan är bindande till hel utbildning. Innan din bokning är fullständig krävs ett kostnadsfritt "är du redo" samtal.


Boka ditt samtal här nedan!

Alla kursdelar genomförs fysiskt på plats vid varje tillfälle

Utbildningsstart 2025:


2025
Kurs 1:  18-21 september 

 

2026
Kurs 2:  26-29 mars. 
Kurs 3: 10-13 september 

 

2027
Kurs 4:  25-28 mars

Varje delkurs börjar torsdag till söndag.
Första dagen i varje delkurs startar vi kl 14-18.
Fredag- söndag: 9.00 – ca 16.
30

Förkunskaper


Du ska ha fullgjort kursdel 3 som mesabärare, vilket innebär att du har genomfört Medicinhjulets arketyp Kolibrin innan denna start.

För att du ska få ut det bästa av utbildningen tar vi som mest in 6-8 st deltagare. Detta ger dig som deltagare ett mervärde på din utbildning hos oss.

VÅRA UTBILDNINGAR
bottom of page