top of page

ENERGIRESA FÖR KVINNOR

Tillsammans med en grupp öppenhjärtiga, generösa och modiga kvinnor som söker kraften till förändring och som vill skapa livet för att hitta det sanna jaget och uppnå varför du är här på jorden, reser vi till den vackra staden Nerja i Spanien.

Under denna resa kommer vi att fokusera på vår inre gudinna och uppleva systerskapet likt våra urmödrar alltid haft från våra förfäder. Vi går in i mystiken och vi upplever magi i varje andetag tillsammans med de stora portalöppningar som finns i Nerja.

Vi gör bergsvandring, kanaliserade meditationer och har morgonyoga på stranden. Några dagar är vi i Ayurveda Centros kurslokal där du även kan boka in dig för ayurvediska massagebehandlingar under dina fria dagar. Du kommer att få möjligheten att söka den sanna själen inom dig för att hitta dina inre budskap. Vi sitter i en trygg och vis cirkel där endast medveten sanning existerar. En mötesplats där vi delar gemenskap, systerskap och stärker vår kvinnliga urkraft.

Alla dagar kanaliseras utefter gruppens behov!

NÄSTA RESA 7-14 april 2025

För djupare information kontakta Annia via länken nedan.

 

En resa för Dig som söker kraften till förändring - 
skapa det nya livet och hitta ditt sanna jag

Bergsvandring, kanaliserade meditationer och morgonyoga på stranden.

Är du den kvinna vi söker?

Resan ger dig andlig och personlig utveckling som hjälper dig att gå bortom sinnet & tanken. Du hittar dig själv där du är just nu och därifrån fördjupar du din visdomskälla.

Varje kursdag får du varsam vägledning för att ta de stegen till förändring som får dig att växa som andlig varelse med ett öppet hjärta. Du kommer att våga gå djupt inom dig för att finna det som behöver helas, transformeras och fyllas på med den fina rena energin vi alla har tillgång till.

Vi arbetar tillsammans i en kvinnocirkel genom trancekanaliserade meditationer såsom ®Rise Up och shamanska meditationer. Kursdagarna börjar med morgonyoga på stranden med uppstigningsenergier och aktiveringar som kommer att accelerera ditt medvetande och som även blir en förberedelse inför dagens trancekanaliserade meditationer, bergsvandring och energiarbeten.


 

bottom of page