top of page

ASK – behandling med andlig utveckling

Ask-behandling är en form av behandling som väcker din medvetenhet, öppnar upp din intuitiva förmåga och stärker din inre kraft.

 

I dessa behandlingar öppnas successivt ditt hjärtchakra upp på ett mycket harmoniskt sätt och hjälper dig att utvecklas mot ett högre medvetande som i sin tur medför andlig utveckling.

Hur går det till?

När Du kommer för en ASK- behandling sitter du avslappnat och bekvämt på en stol eller ligger på en massagebänk och blundar. I ASK-en arbetar vi på de intilliggande kropparna som finns närmast den fysiska kroppen. Inga händer läggs på din kropp, vilket kan vara en viktig del för dig som kanske har bakomliggande trauman.

Utifrån Ditt behov så kan olika behandlingsformer inom ASK-en göras separat eller vävas in i varandra.

3 stegsbehandlingar

Denna behandlingsteknik väcker din medvetenhet, öppnar upp din intuitiva förmåga och stärker din inre kraft. I denna serie av 3 st behandlingar öppnas successivt ditt hjärtchakra upp på ett mycket harmoniskt sätt. Öppnar upp ditt ljusenergifält så att om-kodningar och koder till ditt DNA system & cellminnen öppnas upp till den du är ämnad att vara. Länkning till din ursprungs-stjärna, begynnelsen och till dina själsgrupper i andevärlden. Du länkas till kontakt med din tvillingsjäl och den du är. Urkraften väcks i ditt energifält för att stå i din sanning. ​ Efter behandlingarna kan du få lättare kontakt med dina guider, änglar och andra universum. Även en bättre kontakt med din sanning och att vara i din kropp. ​ Behandlingarna görs i 3 olika steg vid 3 olika tillfällen. Vi bokar då 3 behandlingstider med ca 1 månad mellan varje.

Elimineringsmetoden 

En ASK behandling är vanligtvis utrensande även på fysisk nivå. Känner du ett behov av en särskilt kraftfull utrensning och eliminering av belastning i din kropp som rensar ut tungmetaller och andra gifter som vi får i oss från luft, mat, vatten, läkemedel, produkter, strålning med mera så kan denna behandling passa dig. ​ Sedan våren 2022 finns nu möjlighet till att boka denna kraftfulla  ASK-behandling. Krävs oftast 3 st. ​ Behovet har visat sig vara större än någonsin eftersom vi belastar våra kroppar med mer än de klarar av att göra sig av med på egen hand. ​ Dessa belastningar kan vara direkt avgörande att eliminera för vårt tillfrisknande och välmående – både rent kroppsligt, känslomässigt och mentalt.

Trumhealing

Vid behov kan även shamantrumman användas i en ASK healingsession, som är en kraftfull metod. Ditt kraftdjur hämtas som du också får kontakt med. Jordande energier från Moder Jord, själshämtning av förlorad själsbit och arbeten med andens kraft. ​ Energier från olika universum och planeter kan hämtas hem. Olika om-kodningar i dina olika fält kan även vara nödvändiga för att Din livsuppgift ska bli mer framträdande. Ofta kan du här komma i kontakt med ditt folk som du tillhör via uppstigning.

Färghealing

I denna behandling arbetar energier genom Egyptens uppstignings-centra, cellminnen, mikroceller och DNA. Färgerna läker de olika eventuella trauman som kan finnas och koder löser upp frekvensen av traumat. ​ Även eventuella skadade nervtrådar från exempelvis operationer återställs. Behandlingen kodar även om kroppens celler & DNA och transformerar djupare trauman. Här kan behövas andliga initieringar där du kan komma i kontakt med din ledstjärna & ursprungsstjärna.

Information

Oavsett vilken typ av behandling du väljer så ingår medial rådgivning i alla behandlingar. Du behöver inte bestämma dig för vilken behandling du ska boka, det bestämmer vi tillsammans när vi ses!

Vid behov ingår även:

  • Munay Ki riter och Kausay Muju riten som kommer från Andernas Peru.

  • ShamanTrumman är också ett av redskapen i de olika behandlingarna.

  • Läkande blommor används även från Dr Bach blomsterterapi.

Pris per behandling:


Behandling på plats, telefon eller Zoom: 1700 kr ca 90 minuter.

Återbesök inom 6 månader: 1500 kr
Bokning av akut-tid tillkommer 400 kr.

Att tänka på före behandling

Innan du bokar en tid bör du se till att du har en helt ledig dag, där du efter behandlingen kan ta det lugnt. När du väl har bokat tid för behandling börjar kroppen att förbereda sig på olika sätt. Det kan förekomma olika slags utrensningar redan innan Du kommer för din behandling.

Gamla känslor kan helt oväntat börja komma upp till ytan, intensiv huvudvärk, värk som kan vandra i kroppen, stark aktivitet under nattetid genom dina drömmar. Allt detta är för att Din kropp förbereder sig på att Du ska kunna ta in nya energier som är högre än din kroppsenergi. Det gäller alla behandlingar. Allt är mycket individuellt.
Vet du att du är mycket känslig för energiförändringar kan det vara bra att du har någon som kan köra dig hem, men det väljer du själv. 

Att tänka på efter behandling

Du ska också vara medveten om att det kan uppstå olika slags utrensningar även efter en behandling. Viktigt är att du dricker mycket vatten för att slaggprodukter som frigjorts ska ha möjlighet  att fortsätta att lämna din kropp. Se till att ta hand om dig själv ordentligt efter behandlingen och avvik tid för dig själv så att känslor kan fortsätta att utraderas ur din kropp. Reflektera över vad som hänt inom dig under några timmar för dig själv. Din hjärna behöver vila direkt efter behandling så utsätt dig inte för stressiga situationer där du behöver använda hjärnan. Var rädd om dig.

Vanliga efterreaktioner

Trötthet och att du känner dig matt är vanliga symptom, men även att du istället kan känna dig pigg och glad, beroende på vad du släppt taget om under behandling. Illamående och huvudvärk är vanliga symptom, som oftast är lägre energier som lämnar din kropp och som visar sig genom din fysiska kropp. Kroppen sörjer förlusten av det du släppt taget om, det kan visa sig genom att du känner dig låg i din energi, lite deppig. Men allt detta är snabbt övergående till att du sen känner glädjen och framförallt lugnet inom dig. Allt detta är naturliga reaktioner vid utrensning.

bottom of page