top of page

BEHANDLINGAR

Vill du förändra något i ditt liv, komma i balans och se livet med nya ögon?

Dessa behandlingar hjälper dig att öppna upp din själ, harmonisera ditt inre och släppa fysiska- och mentala blockeringar.

De kan också hjälpa dig med trauma i tidigare inkarnationer eller nuvarande liv, depression eller gamla smärtsamma minnen som hindrar dig till att leva fullt ut i skönhet.

Oavsett vilken typ av behandling du väljer så ingår medial rådgivning i alla behandlingar. Du behöver inte bestämma dig för vilken behandling du ska boka, det bestämmer vi tillsammans när vi ses!

Du kan välja att få din behandling fysiskt på plats eller på distans via telefon eller zoom.

Läs mer nedan

Namnlös design-2_edited.jpg

"

“Om någon önskar sig hälsa, måste denne först fråga sig om han verkligen är redo att göra sig av med orsakerna till sin ohälsa,
bara då är det möjligt att hjälpa honom.”
Hippokrates

Vid behov använder Annia sig av sin shamanska trumma, Seidr-stav och rösten som ytterligare förstärker Din behandling. Även energiöverföringar som kan vara från din ursprungsstjärna, Plejaderna, Sirius, Orion eller via olika mästarsjälar.

Annia har kunskapen från Q’ero-folkets Munay Ki riter, Kausay Muju riten och livmodersriten som även dessa används vid de stunder dessa behövs. Även läkande blommor används vid behov från Dr Bach blomsterterapi.

Våra unika ®Rise Up uppstignings-meditationer är så kraftfulla i sin helhet att dessa jämställs med individuella och skräddarsydda behandlingar. Är du i behov av att transformera mycket djupa blockeringar får du hjälp med detta under ®Rise Up uppstigningsmeditationerna som är mycket helande och kraftfulla.

ask-3.png

ASK Behandling

På plats eller distans över telefon / Zoom

 I ASK-en arbetar vi på de intilliggande kropparna som finns närmast den fysiska kroppen. Inga händer läggs på din kropp, vilket kan vara en viktig del för dig som kanske har bakomliggande trauman.

Annia Zoom.png

Shamansk energimedicin

På plats eller distans över telefon / Zoom

En Shamansk behandling med ursprung från Inka-indianerna i Anderna och Amazonas, som hjälper dig till en personlig och helande transformation. 

Shamansk Energimedicin arbetar på alla fyra nivåer; kroppen, sinnet, själen och anden, vilket gör att det löser upp gamla tankemönster, beteende, tidigare liv och liknande som inte gynnar oss längre.

IMG_20230925_153329_Bokeh.jpg

Seidr behandling

På plats eller distans över telefon / Zoom

Seidr behandling är bra mot spänningar och blockeringar, den hjälper Dig att fyllas med kraft som stärker ditt inre. En kraftfull healing där jag använder  min röst som vaggar dig in i Urmoderns kraftfulla center. Den används för att lösa upp starka blockeringar och för att ge kraft saknas i din kropp och i ditt energifält. 

Information

Oavsett vilken typ av behandling du väljer så ingår medial rådgivning i alla behandlingar. Du behöver inte bestämma dig för vilken behandling du ska boka, det bestämmer vi tillsammans när vi ses!

Vid behov ingår även:

  • Munay Ki riter och Kausay Muju riten som kommer från Andernas Peru.

  • ShamanTrumman är också ett av redskapen i de olika behandlingarna.

  • Läkande blommor används även från Dr Bach blomsterterapi.

Pris per behandling:


Behandling på plats, telefon eller Zoom: 1700 kr ca 90 minuter.

Återbesök inom 6 månader: 1500 kr
Bokning av akut-tid tillkommer 400 kr.

Att tänka på före behandling

Innan du bokar en tid bör du se till att du har en helt ledig dag, där du efter behandlingen kan ta det lugnt. När du väl har bokat tid för behandling börjar kroppen att förbereda sig på olika sätt. Det kan förekomma olika slags utrensningar redan innan Du kommer för din behandling.

Gamla känslor kan helt oväntat börja komma upp till ytan, intensiv huvudvärk, värk som kan vandra i kroppen, stark aktivitet under nattetid genom dina drömmar. Allt detta är för att Din kropp förbereder sig på att Du ska kunna ta in nya energier som är högre än din kroppsenergi. Det gäller alla behandlingar. Allt är mycket individuellt.
Vet du att du är mycket känslig för energiförändringar kan det vara bra att du har någon som kan köra dig hem, men det väljer du själv. 

Att tänka på efter behandling

Du ska också vara medveten om att det kan uppstå olika slags utrensningar även efter en behandling. Viktigt är att du dricker mycket vatten för att slaggprodukter som frigjorts ska ha möjlighet  att fortsätta att lämna din kropp. Se till att ta hand om dig själv ordentligt efter behandlingen och avvik tid för dig själv så att känslor kan fortsätta att utraderas ur din kropp. Reflektera över vad som hänt inom dig under några timmar för dig själv. Din hjärna behöver vila direkt efter behandling så utsätt dig inte för stressiga situationer där du behöver använda hjärnan. Var rädd om dig.

Vanliga efterreaktioner

Trötthet och att du känner dig matt är vanliga symptom, men även att du istället kan känna dig pigg och glad, beroende på vad du släppt taget om under behandling. Illamående och huvudvärk är vanliga symptom, som oftast är lägre energier som lämnar din kropp och som visar sig genom din fysiska kropp. Kroppen sörjer förlusten av det du släppt taget om, det kan visa sig genom att du känner dig låg i din energi, lite deppig. Men allt detta är snabbt övergående till att du sen känner glädjen och framförallt lugnet inom dig. Allt detta är naturliga reaktioner vid utrensning.

bottom of page