top of page
Rise Up 2.png

ASK Yrkesutbildning
Kursstart 2024:
9 september
Kursstarter 2025:
10 mars och 25 augusti

Grundkurs  online + 2 delkurser fysiskt på plats & 1 delkurs online i realtid

En unik behandlingsform med personlig, andlig och medial utveckling

VÅRA UTBILDNINGAR

ASK yrkesutbildning med certifikat

En 2-årig yrkesutbildning med certifikat där det krävs att du ska ha arbetat med människor tidigare i någon form.

Utbildningen är uppdelad i 2 delar, där del 1 är en grundutbildning för din personliga utveckling där du använder ASK-ens metod till husbehov. Kursdel 1 sker online, del 2  innehåller 3 delkurser varav 1 delkurs online i realtid och 2 delkurser fysiskt på plats. 

Efter kursdel 1 bokas sedan ett personligt samtal med Annia där ni tillsammans går igenom och utforskar om du är redo för att gå vidare till kursdel 2 och ASK-yrkesutbildning till ASK- behandlingsterapeut eller annan utbildning som passar just dig, dina behov och önskemål.

ASK:en är en yrkesutbildning med andlig & personlig utveckling där du utvecklar dina medfödda, andliga & mediala förmågor samtidigt som du öppnar upp dörren för healing och en unik behandlingsform. ASK-ens utbildning är en gedigen utbildning som leder dig till en professionell yrkesutbildning med certifikat.

Utbildningen bidrar även till att du arbetar i terapi med dig själv i samband med att du öppnar upp dina mediala förmågor och den inkluderar även en unik behandlingsteknik som du först använder till dig själv och slutsteget i utbildningen arbetar du professionellt med att hjälpa andra människor.

Fokus under den totala utbildningstiden är arbeten med dig själv genom egenterapi. Du själv är föregångaren att visa vägen för dina klienter, vilket innebär att du först måste bli uppdaterad och ha genomfört alla tekniker själv först och främst. Detta utvecklar dig till att kunna arbeta professionellt genom ASK-ens unika behandlingsmetod med

klienter som ett yrke.

Den första delen i utbildningen är en grundutbildning som görs online. Detta är en introduktion till yrkesutbildningen där Du arbetar med Din Egen personliga och andliga utveckling. Läs mer om grundutbildningen här :

Rise Up 2-2_edited.png
3.png

Innan du anmäler dig till yrkesutbildningen krävs ett

”Är du redo”-samtal, som är kostnadsfritt.

En mycket omtyckt utbildning som i sin tur leder dig till ditt livs syfte.

Efter kursdel 1 fortsätter denna gedigna utbildning med läran om kundalini & utomjordiska universum och som tar dig till en professionell yrkesinriktad utbildning med certifikat. Nu lär du dig mer djupare metoder för att arbeta genom ASK:en. Din resa fortsätter med egenterapi parallellt med att du börjar arbeta med behandlingar via klienter.

Du fortsätter att öppna upp dina mediala förmågor ännu mer och fortsätter din resa med din egen uppstigningsprocess. Du får mer kunskaper inom ASK:en och lär dig fler behandlingsmetoder. Du lär dig om kundalini-kraften och andra universum som du även inkluderar i din behandling till dina klienter.

I den senare delen av utbildningen arbetar du i de högre dimensionerna med ett mer avancerat arbetssätt. Att ta betalt och marknadsföring är en viktig information som ges i slutet av utbildningen.

®Rise Up uppstigningsmeditationer ingår i din utbildning och som förhöjer dina frekvenser direkt in i 5:e dimensionen och vidare in i de högre. Dessa meditationer förhöjer din andliga medvetenhet och din fysiska kropp. Det är en viktig tid vi lever i just nu, har aldrig hänt förut att denna gång ska vi även ta med oss våra kroppar upp i vår uppstigningsprocess. Det är just den hjälpen du får via våra ®Rise Up meditationer.

Yrkesutbildningen består av:

Kursdel 1
GRUNDKURS online under 9 månader​. Läs mer HÄR

​Kursdel 2
FORTSÄTTNINGSKURSER - Två delkurser fysiskt på plats och en delkurs online i realtid under 15 månader

Vill du ha fördjupad  information om yrkesutbildningens olika delar, datum och innehåll klicka här så skickar vi mer detaljer

Rise Up 2-3.png

Din investering:

ASK Grundkurs (krävs för att gå vidare till Yrkesutbildningen)

Priser och mer info hittar du här:

ASK Yrkesutbildning

Pris: totalt 31 800 kr inklusive grundkursen (värde 9 800 kr). Du betalar först en anmälningsavgift 3 800 kr. Därefter får du en bekräftelse på din kursplats och en länk för att betala resterande kursavgift 22 000 kr. Denna skall betalas inom 10 dagar för att behålla din plats. Vi samarbetar med KLARNA.

Plats: Torggatan 2, Falkenberg
Boende: Bra boende och restauranger finns nära vår kurslokal. Vi har bra samarbeten och rabatterade priser på hotell i närheten och hjälper dig gärna!

För att du ska få ut det bästa av utbildningen släpper vi endast 8 platser per år. Detta leder oss tillsammans till ett ännu större fokus på dina möjligheter till en professionell yrkesutbildning och att vara och bli en professionell ASK Behandlingsterapeut.

Innan anmälan till yrkesutbildningen krävs ett 20 minuters “är du redo”-samtal, detta är kostnadsfritt!

 • Är jag redo att gå denna spännande kurs?
  Känner du en kallelse och har en dragning till kursen så är du redo att påbörja den. Är du ändå osäker så finns ett kostnadsfritt -"är du redo"-samtal där vi diskuterar och där kommer vi fram till vilket beslut som är bäst för dig. Det kostnadsfria "är du redo"-samtalet hittar du längst ner på sidan. Du behöver inte ha någon erfarenhet alls, men du ska vara fri från psykofarmaka, men som även kan diskuteras under vårt -"är du redo"- samtal. Du börjar eller fortsätter din andliga utveckling där du är just nu. Jag följer dig och varje deltagare i den takt som behövs.
 • Kan jag arbeta med ASK-healing när jag är färdig?
  Du kan arbeta med ASK-healing behandlingar till dig själv och till din familj eller nära vän som ett husbehov. Vill du sen använda dessa behandlingar i ett yrke så behöver du komplettera med en yrkesutbildning som då innefattar fler tekniker och då arbetar du och ger ASK-behandling som terapeut, har företag och du kommer att ingå i ett större koncept.
 • Hur mycket tid behöver jag avsätta för att genomföra kursen?
  Du behöver avsätta ca 2 dagar i veckan beroende på vilken möjlighet du har. Du kan styra det lite själv i och med att du arbetar i din egen takt i kursportalen fram tills vi har våra träffar via zoom tillsammans. Upplägget via zoom med mig och gruppen bestämmer vi tillsammans med både dag och tid och är mellan 1 till 3 timmar per träff. Du behöver inte ta någon semesterdag för att få webbkursen att fungera för dig.
 • Vad händer om jag vill avsluta kursen i förtid?
  Behöver du avsluta av personliga skäl så fortsätter du tillsammans med nästa kursomgång utan kostnad. Du får då möjligheten en gång och i direkt anslutning när nästa kurs börjar. Dock fortsätter betalningen enligt överenskommelse om den ej är slutförd. Vill du avsluta för att du känner att kursen inte passar dig ska uppsägning vara gjord direkt efter vårt andra online möte, alltså innan du fått tillgång till kursportalen. Din anmälningsavgift är bindande och återbetalas ej. Läs längre ner angående ångerrätt.
 • Kan jag bjuda in en kompis till kursen?
  Ja, bjud gärna in en kompis men det här är en kurs som då räknas som att ni är 2 st deltagare där ni får ett varsitt inloggningskoncept och som är personliga. Du delar alltså inte din kursportal med någon annan som inte har egen inloggning.
 • Kan jag dela upp betalningen?
  Ja det kan du göra! Det finns förmånliga betalningsplaner. Du ska först betala din anmälningsavgift och månaden efter påbörjar du dina månadsinbetalningar. Din betalningsplan kan vi diskutera under ett "Är du redo-samtal".
 • Hur länge har jag tillgång till materialet i kursen?
  Från det att du fått dina inloggningsuppgifter så har Du tillgång till kursportalens lektioner så länge kursen pågår. Efter avslut med ceremoni och kursintyg stängs din kursportal. Efter godkänt kursintyg får Du även ett kompendium med tillhörande information från din kurs.
 • Hur länge har jag tillgång till materialet i kursen?
  Från det att du fått dina inloggningsuppgifter så har Du tillgång till kursportalens lektioner så länge kursen pågår. Efter avslut med ceremoni och kursintyg stängs din kursportal. Efter godkänt kursintyg får Du även ett kompendium med tillhörande information från din kurs.
 • Vad gäller vid ångerrätt?
  Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal (2005:59) har du som privatperson 14 dagars ångerrätt. Om du vill åberopa din ångerrätt ska du meddela detta till Kurscenter Annias Ask inom ångerfristen. Du kan också använda dig av Konsumentverkets ångerblankett som du hittar på Konsumentverkets hemsida. Ångerfristen räknas från dagen efter att du signerat Avtalet, (köpt kursen). Om du avbokar din plats inom ångerfristen behöver du inte betala något. Om du däremot påbörjar kursen under ångerfristen accepterar du att ångerrätten är förbrukad och du har inte längre rätt att avboka din plats kostnadsfritt. För företagskunder gäller inte någon ångerrätt.
IMG_20230925_150044_Bokeh.jpg

Det är mig du kommer att få träffa under din

ASK Yrkesutbildning.

I över 25 år har jag arbetat och hjälpt andra människor med personlig och andlig utveckling. Det är otroligt fascinerande att efter varje möte med människor se hur stor deras förändring har blivit på så kort tid. Jag känner en stor ödmjukhet och tacksamhet att få vara med och se hur kursdeltagares inre styrka lyfts fram och känslan av lätthet, tillit och mod börjar växa sig fram hos var och en. I love it!!

Hoppas att du känner Dig kallad att göra denna resa i ditt inre och att utvecklas till den sanna själ du är i den nya tiden som står för dörren just nu för oss alla!

 

Ser med ödmjukhet och tacksamhet fram mot att få möta just Dig!
 

Annia

bottom of page